Ikkunaverhot



Olen pitkän aikaa metsästänyt ikkunaverhoja. Tarvitsen kangasta 10 metriä ja haluan, että kangas on sellainen, että sitä kangasta jaksaa sitten katsella vähän pidempäänkin. Sisutusvärini ovat aina olleet aika neutraaleja. Nyt minulla on menossa harmaa kausi. Harmaaseen saa väreillä helposti elävyyttä.

Nyt sitten nappasi. Löysin läpikuultavaa harmaata kangasta Anttilasta. En olisi uskonut. Kangas "käveli" eteeni yllättäen, kun olin ihan muilla ostoksilla. Innostuin nimittäin aloittamaan tilkkupeiton ompelua (tästä ei seuraa luultavasti mitään hyvää, malli on haastava) ja tarvitsin siihen kangasta. Siispä etsimään.

Verhokangas oli yllättävän edullista: 4 €/metri. Tämän hintaisen kankaan kanssa voi tehdä sitten jo vähän virhearvioinninkin.

Vaikuttaa kuitenkin hyvältä.

Nyt on vain edessä  ompeleminen. Verhojen ompeleminen on kieltämättä vähän tuskallista, sillä vaikka kysymys on vain suorista saumoista, täytyy verhojen pituuden olla täsmälleen yhtä pitkät. Kuinka siis saada neljä kangasta ommeltua millilleen samanpituisiksi?







Lähetetty Windows Phonesta

Comments