Rahanreikä nimeltä kesämökki



Kuten taisin jo todeta mökki on rahanreikä eikä välttämättä ollenkaan järkevä ostos. Sen idea on kuitenkin siinä, että  pääsee tekemään jotakin käsillään.  Järkevyydestä siis viis. Mökillä voi toteuttaa itsenään vapaammin kuin omakotitalossa ja projekteja voi toteuttaa vähitellen. Sen mukaan miten innostusta riittää. Talven säästöt saa aika mukavasti hupenemaan tähän projektiin. Omakotitalon omistaja joutuu toimimaan suunnitellummin ja tiuksemmassa aikataulussa, sillä rempan keskellä ei ole mukava asua vuosikausia.




 

Paljon saa aikaan pelkästään muuttamalla kalusteiden paikkaa. Nämä kalusteet siirsin eteisestä tupaan. 



Lisäksi vesipulloille löytyi teline.




 Muovikukat poistin.



Tuvassa ollut nurkkakaappi siirtyi samalla seinustalla toiseen nurkkaan. Pöydän suunta käännettiin ja kirppiseltä löytyi uusi lamppu ja ikkunaverhot.






Takan suunnalla tapahtui myös muutoksia. Kylmäkaluste ja takka eivät oikein sovi vierekäin, joten se vaihtoi paikkaa lattialieden kanssa.






Poistin seinällä olleen maustehyllyn samalla.  Maustehyllystä tulee säilystyshylly/pöydälle aseteltuna miljoonalaatikko kaikenlaisille pienille muttereille yms. roinalle, jota mökillä tarvitsee.










Tämä on sitä tulevaisuuden antiikkia, mutta kannoin TV:n ulos. Mielestäni mökki on paikka, jonne ei mennä tuijottamaan TV:tä. Sadepäivinä on aikaa lukea tai piirtää yms. TV:n katselu passivoi ja tutkimuksetkin osoittavat istumisen olevan suorastaan vaarallista. Myös sohvapöytä sai lähteä, sillä minulla sattui olemaan kotona hieman pienempi ja tuvassa olleeseen kappiin sopivampi pöytä.





Kuvan reunassa oleva korivaunu päätyi pesuhuoneeseen säilytyspaikaksi pesuaineille yms. tarvikkeille.
 Makuuhuoneessa ollut pöytä sai siirtyä tähän vierasolkkariin. Myöhemmin tämä pari siirtyy eteiseen.



Makkariin löytyi kirppikseltä kirjahylly, joka kyllä luultavasti siirtyy toiselle seinälle, kunhan sieltä lähtevät kaapit risteilemään toisaalle. 



 Ovet korvaavat verhot ovat saaneet lähteä. Ne otettiin kirppiksellä avosylin vastaan. 




Kulut tähän mennessä  969.96 €

Sisältää mm.
- harkkoja uudelle pihavarstolle
- työkoneita
- silitysraudan
- mökki-imurin varaosan
- kirppislöytöjä
- ulko-oven
- avaimet, helat ja lukot
- ihania turhuuksia kuten isot kynttilälyhdyt




Lähetetty Windows Phonesta

Comments