Lammasta ja valkosipuliperunoita pääsiäiseksi



 


Ohjeen lampaanpaistiin otin Ruokatorstaista.




 Maustoin paistin timjamilla ja valkospilunkynsillä sekä suolalla. Valkosipulinkynnet leikataan lohkoiksi (jos ne ovat suuria) 3-4 osaan ja lohkot työnnetään lihaan tehtyihin viiltoihin.

 


 Siivusin kasan perunoita valkosipuliperunoita varten.



Paistoin paistia ensiksi valurautapadassa liedellä. Kiehautin mausteita voissa ja lisäsin lihan sinne paistumaan. N. 10. minuuttia molemmilta puolilta. 













Kun liha on saanut väriä se laitetaan uuniin mietoon 150 C lämpöön n. 3 -3,5 h. Jos käytät kiertoilmaa, lämpötila saa olla 120 C. Paistoaika n. 1,5 kilon paistilla on n. 3,5-4 h.


Lähetetty Windows Phonesta

Comments