Herkkutatit alkavat nostaa päätään ja mikäs sen mukavampaa kuin hakea pari upeaa sientä mökin takapihalta ja ryhtyä ruoanalmistuspuuhiin. Myös Junnu tykkäsi tästä ruoasta, joten sen täytyy, ei niin houkuttelevasta kuvasta huolimatta, olla suhteellisen hyvää.
Tarvitset kastikkeeseen
2-3 herkkutattia
1 sipuli
2 rkl vehnäjauhoja
2 dl kuohukermaa
ripaus valkopippuria
suolaa
2 tl kuivattua nokkosta
Voita paistamiseen
Tee näin
1. Kuori sipuli, viipaloi se pieniksi kuutioiksi ja kuullota kuutiot kattilassa voissa.
2. Lisää nokkoset ja pyöräyttele niitä muutaman kerran sipulin kanssa
3. Lisää pilkotut (itse leikkaan ohuita siivuja) tatit, anna nesteen haihtua hieman ja lisää sitten 2 rkl vehnäjauhoja.
4. Lisää ripaus valkopippuria.
5. Lisää kerma.
6. Sekoittele, vähennä lämpöä, että kerma ei pala pohjaan.
7. Lisää hieman suolaa. Tarkista maku.
8. Tarjoile paistetun broilerin ja riisin tai ohran kera.
Broilerin rintafilettä
Paista fileet pakkauksen ohjeen mukaan ja mausta suolalla ja pippurilla.
Riisiä tai ohraa
Comments
Post a Comment