Kaikkien aikojen suosituimmat


Kuvat Margit Mannila

Aloitin tämän blogin kirjoittamisen 15.3.2013, joten  blogi täyttää tänään 5 vuotta.Ihmisen iässä voisi sanoa, että tämä on uhmaikäinen vintiö.  

Ajatus julkaista lista blogin suosituimmista kirjoituksista iski päähäni heinäkuun helteillä, mutta kiire mökkirempan parissa oli sen verran kova, että postaus jäi julkaisematta.  
Postauksen aihio putkahti esiin jossain vaiheessa ja ajattelin, että  on hyvä hetki julkaista kooste blogin syntymäpäivänä.


Aloitin tämän blogin, sillä halusin  jakaa lähinnä aikuisille lapsilleni joitakin ohjeita, joiden valmistuksesta he kyselivät. Alkuperäinen ajatus katosi jo ajat sitten. Aika nopeasti blogiin alkoi päätyä hintaseurantaa ja sitten jotakin ruokakokeiluja, kuukauden ruokakulut ja ruokalista jne.


On todella mielenkiintoista katsoa, miten tämä lista kehittyy tulevaisuudessa.  Tosin en voi kyllä ihan täysin luottaa blogin statistiikkaan, sillä eteeni on putkahtanut postauksia, joilla on enemmän lukijoita, kun statistiikassa olevassa listauksessa. Mistähän se mahtaa johtua?


Lista näyttää tällaiselta nyt viisivuotissynttäreillä 15.3.2018


Kuusi suosituinta/luetuinta kirjoitusta ovat vuodelta 2013. Tuorein postaus suosituimmat-listalla on vuoden 2017 julkaistu Pizzakka. Vuonna 2015, blogin 1-vuotissyntymäpäivänä julkaistu, Jäätelöä Kinder suklaamunassa, pitää myös pintansa. Jälkiruoka syntyi, kun oli tullut hamstrattua Kinder suklaamunia vähän useampi kappale ja mietin, että kuinka ne saisi käytettyä.












4 Jun 2013




























































17 Jul 2015




















28 Dec 2017, 2 comments










Pientä muutosta on tapahtunut heinäkuun 2017  listaan verrattuna. Suurin muutos on Unelmatorttu-postauksen putoaminen top 10:stä ja Pizzakan nousu sen tilalle.  

Heinäkuussa 2017 lista näytti tällaiselta


4 Jun 2013































































17 Jul 2015


















15 Jul 2014










Comments